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Photo by Julie Kim

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All of Bodega and Yerba Santa Goat cheese has a fat content of 5.6 grams per ounce. The cheeses are made with small amounts of Celtic sea salt.

Queso fresco (fresh feta): This is a typical Peruvian fresh cheese. In the Cusco area it is eaten with corn and potatoes. It is similar to a feta, differing from the traditional process of aging in brine. It’s delicious crumbled over salads, mixed in with pasta, or sliced for sandwiches.

Queso Crema (Fromage Blanc): Is a creamy, tangy, spreadable goat cheese. It is made with a yogurt culture and can be used as an alternative for cream cheese and sour cream.

Queso Cabrero (manchego style): Is Bodega’s only raw milk product aged for 60-90 days. Cabrero is a semi-dry cheese with hints of nutty and grassy flavors. It is also available dipped in Javier’s homemade organic wine.

Natilla is a Peruvian style of caramel made with goat’s milk, brown sugar, and molasses. This is a used as a desert sauce on sour apples, strawberries, drizzled over ice cream, or combined with Queso fresco

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Todos los quesos de cabra de Bodega y Yerba Santa tienen un contenido de grasa de 5,6 gramos por onza. Los quesos se hacen con pequeñas cantidades de sal del mar Céltico.
Queso fresco (feta fresca): Se trata de un queso fresco típico peruano. En la zona de Cusco se come con maíz y papas. Es similar a un queso feta, que difiere del proceso tradicional de envejecimiento en salmuera. Es delicioso ponerlo sobre ensaladas, mezclado con pasta, o en rodajas para sándwiches.
Queso Crema (queso blanco): Es un queso de cabra cremoso y picante para untar. Se hace con un yogur y se puede utilizar como una alternativa para el queso crema y crema agria.
Queso Cabrero (estilo manchego): Es un producto de leche cruda sólo de Bodega ¿? envejecido durante 60 a 90 días. Es un queso semi seco, con sabor de nuez y cubierto de hierba. También está disponible mojado en vino orgánico hecho en la casa de Javier.
Natilla es un caramelo de estilo peruano hecho con leche de cabra, azúcar moreno y melaza. Es utilizado como salsa para un postre de manzanas ácidas, fresas, rociados sobre el helado, o combinado con queso fresco

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